Schieland Broere – Gouda Bel direct
0182 – 521144

Onderhoud van uw elektrotechnische industriële installatie.

Wanneer een installatie voor het industriële productieproces is aangelegd, dan is het belangrijk om het systeem periodiek te inspecteren en onderhouden. Goed onderhoud voorkomt storingen. Tijdens de periodieke onderhoudsbeurten sporen we eventuele zwakheden in de elektrotechnische installatie op en passen die aan. Daarnaast houden we het systeem up-to-date en voeren software updates uit.

Op afstand monitoren en updates

Wanneer de besturing op internet is aangesloten, dan kunnen wij de elektrotechnische installatie op afstand monitoren. Daarnaast kunnen we de software op afstand updaten. En als er zich een storing voordoet, dan kunnen we direct het systeem in om het op afstand of vanuit ons kantoor op te lossen.

Storingen

Een storing is uiterst vervelend en heeft vaak grote gevolgen. Hoewel we er alles aan doen om storingen met de aanleg en periodiek onderhoud te voorkomen, is het niet helemaal uit te sluiten. Onze elektromonteurs staan voor u klaar als u een storing heeft.

Heeft u vragen over service & onderhoud, en de mogelijkheden voor een storingcontract, dan kunt u contact met ons opnemen.