Schieland Broere – Gouda Bel direct
0182 – 521144

Installatie van elektrotechniek voor industriële productieprocessen

Na het ontwerpen en tekenen van de installatie, en het bouwen van de schakelpanelen en verdeelinrichtingen, verzorgen we de bekabeling voor uw productieprocessen, machines en robots. De kabels in het kabeltracé worden netjes en overzichtelijk gemonteerd. Apparaten die EMC storingen kunnen veroorzaken, worden uitgevoerd met afgeschermde kabels en speciale wartels om interferentie tegen te gaan. Waar nodig worden hoofdstroom en signaal kabels separaat gelegd. Zware voedingskabels, zoals bijvoorbeeld de hoofdvoeding van de transformator naar de hoofdverdeler, worden in speciale kabelblokken gelegd om de grote krachten, die tussen de kabels op kunnen treden, op te vangen.

Vervolgens installeren we de schakelkasten en wordt de PLC in bedrijf gesteld, zodat uw productieproces veilig en zonder storingen verloopt. Indien nodig installeren we ook het datanetwerk.

Samengevat:

  • Bekabeling naar de machines;
  • Aanleggen ethernetbekabeling;
  • Plaatsen van verdeelinrichtingen;
  • Aansluiten van schakelpanelen;
  • Aansluiten PLC, die voorzien is van de juiste software;
  • Aansluiten motoren en veldapparatuur.

VCA-gecertificeerd

Als bedrijf zijn wij VCA-gecertificeerd en onze leidinggevenden en monteurs hebben de juiste VCA-diploma’s. Veilig werken is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering!

Wilt u meer weten over onze manier van werken en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op.